appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter

SEAE

Avis legal

Avis Legal

Moltes gràcies per consultar el nostre lloc web.

Aquesta pàgina web pertany a Seae SL, les dades de la qual figuren al final d'aquest avís legal.

 

Propietat intel·lectual

Tots els continguts apareguts en aquest web, textos, imatges, il·lustracions, dissenys i sons, o qualsevol altre no especificat, són propietat intel·lectual de Seae SL o dels seus llicenciadors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat intel·lectual i industrial.

Es prohibeix expressament la seva reproducció, modificació, cessió, distribució o emmagatzematge, total o parcial, sense l'autorització expressa i per escrit dels representants de Seae SL.

 

Protecció de dades personals

Seae SL considera fonamental el respecte a la intimitat i a la confidencialitat de la informació de caràcter personal.

Seae SL ofereix aquest lloc web a efectes informatius sense que constitueixi la seva finalitat la recollida de dades dels usuaris. La simple navegació no implica la identificació del visitant, únicament utilitzem les dades de consulta per conèixer el nombre de visites i així poder millorar-la en el futur.

No obstant això, Seae SL procedeix a la recollida de dades personals, mitjançant formularis, per a la prestació de determinats serveis: resposta a les consultes, enviament de documentació, ofertes de treball, subscripcions a publicacions, consultes del web...

Els fem saber que les dades que vostès ens facilitin s'inclouran en els arxius propietat de Seae SL, amb la finalitat de poder mantenir la nostra comunicació amb vostès. Amb la mateixa finalitat aquestes dades podrien ser cedides a les nostres empreses filials .

De conformitat amb la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre la protecció de dades de caràcter personal, us fem saber que en el moment que ho desitgeu podreu exercir el vostre dret d'accés, rectificació o cancel·lació de les vostres dades sol·licitant-ho mitjançant un escrit per correu electrònic, fax o carta ordinària, a l'adreça corresponent entre les que figuren a l'apartat "contacte".

En aquest web trobareu enllaços amb pàgines d'altres entitats. Seae SL no es fa responsable de les seves polítiques de gestió de dades personals, per la qual cosa us recomanem que consulteu els seus advertiments legals.

Informació corporativa

Servei d'Ensenyament i Assessorament Esportiu, SL

Ctra. de Cornellà 15-17, baixos
08950 Esplugues de Llobregat
Barcelona - Espanya
CIF: B-58043852

Inscrita al Registre Mercantil de Barcelona: Inscripció 1a, volum 33516, foli 61, full B-228856.

 

<< volver