appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter

SEAE

Inici

Tancament dels centres esportius

 
 

La pandèmia continua assetjant, i una vegada més, ens veiem obligats a prendre les dràstiques mesures decretades per la Generalitat de Catalunya, per guanyar la batalla a la Covid-19. En aquest sentit, hem de comunicar amb tot el nostre pesar que a partir de demà, el CEM Les Franqueses, restarà provisionalment tancat durant els propers 15 dies.


Paral·lelament, volem informar que ahir vam procedir a realitzar un tràmit habitual administratiu, emetre les quotes del mes de novembre. L'ordre bancària va ser enviada abans de conèixer l'ordre de tancament i no ha estat possible cancel·lar-la. Inicialment volem transmetre't que ningú abonarà res que no pugui gaudir, us garantim que aquest import serà compensat. Hem lluitat per oferir els nostres serveis durant aquest temps, contribuint al benestar de la salut, sent estrictes i rigorosos amb els protocols i mesures de protecció i no esperàvem tornar a tancar, però aquesta és la realitat i malgrat tot, el nostre equip continuarà la seva feina i lluita interna perquè puguis seguir en forma i sobretot perquè a la teva tornada, no tot estigui com si no haguéssim parat, sinó millor. Us agraïm la comprensió en aquests moments.


Sempre hem defensat que l'esport és un servei essencial per a la salut, i les dades de contagi als centres esportius a l'Estat ha suposat només el 0,28% del total, però som conscients de la gravetat de la situació que estem vivint, i per aquest motiu seguirem en contacte amb tu a través de les nostres Xarxes Socials, on anirem penjant vídeos saludables d'entrenament perquè puguem seguir en contacte.


Anirem informant el minut de tot els avanços i canvis a les nostres xarxes socials i pàgina web, que us convidem a seguir si encara no en sou 'followers'.

Us deixem els nostres perfils: Instagram Twitter i Facebook @CEMFranqueses

Un cop més la realitat ens posa a prova i només de nosaltres depèn superar-la. Només junts, ens en sortirem d'aquesta i serem més forts.


Fins molt aviat,
CEM Les Franqueses

 

<< volver