appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter

SEAE

Inici

OBRIM!

 

Benvolguts, benvolgudes,

 

 

 

Avui portem bones notícies, per fi! Ja estem ultimant detalls per reobrir les instal·lacions, seguint els protocols que marquen les autoritats sanitàries, el dilluns 23 novembre.

El procés de reobertura es farà de manera progressiva, específica i controlada, atenent sempre als criteris sanitaris i oferint el màxim nombre de serveis possible, amb un 50 % de l'aforament i control d'accés a les activitats de l'aire lliure (pàdel) i un 30 % de l'aforament als espais tancats (piscina coberta, sales d'activitats dirigides i sala de fitness). Malauradament, els vestidors només podran ser utilitzats pels usuaris de piscina i pels cursetistes wetness, que també podran reprendre les classes!

Complint la normativa actual del toc de queda, haurem de mantenir l'horari previ a aquest últim tancament, per tant, podrem utilitzar tots els espais esportius fins a les 21 hores. Recordem que serà imprescindible reservar les classes dirigides per a assistir, com ja anem fent des de juny, i consultar l'aforament al nostre web abans de venir.

Una vegada més, preguem responsabilitat pel bé de tots i com a major forma de prevenció, fem ús de la mascareta en tots els espais de la instal·lació sempre que no estigueu fent l'activitat física, per la nostra banda garantirem la ventilació de tots els espais aportant aire fresc del entorn natural on estem ubicats.

Més notícies positives per a aquest solejat divendres! Ja podem confirmar que, els dies abonats de novembre i no gaudits a causa del tancament provisional de la instal·lació, seran compensats a la quota vinent del mes de desembre.

Volem agrair-vos enormement la confiança i suport que ens heu mostrat, tot i estar tancats aquests dies, us hem sentit a prop. Desitjant que arribi dilluns, seguim en contacte diari a través de les nostres xarxes socials on podem mantenir conjuntament una vida activa i saludable que enforteixi el nostre sistema immunològic amb activitats.

Qualsevol altra novetat sobre l'obertura o les afectacions de la COVID19 l'informarem com sempre, a xarxes i web, canals que us animem a seguir. Esperant que aquesta hagi estat l'última aturada, ja estem en temps de descompte per retrobar-nos de nou i poder seguir fent salut a través de l'activitat física, junts.

 

 

Ens veiem de nou, en 3 dies :)
CEM Les Franqueses

 

<< volver