appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter

SEAE

Inici

Renovació del 2on període de la temporada 20-21

 
A causa de l'últim tancament decretat per la Generalitat el passat dia 29 d'octubre per combatre la Covid-19, van quedar sessions d'activitat aquàtica Wetness sense realitzar i creiem que és necessari resoldre-ho.

La nostra metodologia es regeix per una programació de les activitats que garanteix l'assoliment dels objectius establerts en cada curs i des de l'equip del complex s'ha treballat per modificar les dates finals del curs de manera que es pugui desenvolupar tota la programació. Amb aquesta premissa hem modificat els períodes per  aquesta temporada 2020-21 i s'allargaran fins al 3 de juliol tant les activitats aquàtiques com físiques.

·   Primer període: 28 de setembre al 23 de gener (ampliem per compensar el tancament del 30 d'octubre al 22 de novembre)

·    Segon període: del 25 de gener al 17 d'abril

·    Tercer període: del 19 d'abril al 3 de juliol

En cas que vulgueu continuar realitzant l'activitat a partir del 23 de gener, tothom ha de renovar la plaça, tant en les activitats trimestrals com en les anuals que estàveu compensant el tancament del març. Entre el 14 de desembre i el 14 de gener a la recepció del complex.

Des del CEM les franqueses treballarem per garantir el millor servei!

 
 
 

<< volver