appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter

SEAE

Inici

Comunicat CEMFranqueses

 
▶️ Amb el DOCG oficial publicat 🔎 i ben estudiades les mesures, ja podem confirmar que, el teu complex @cemlesfranqueses romandrà OBERT🎉

Ens haurem d'adaptar una vegada més, a les actuals restriccions de la Generalitat, dissenyades per a la contenció de la COVID19, efectives del 7 al 17 de gener. Tot l'equip #cemlesfranqueses ja està treballant al detall perquè les noves mesures afectin el mínim possible a l'oferta de serveis. El que no es veurà afectat, és la qualitat, l'esforç i la perseverança del nostre sector per cuidar de tots nosaltres i d'immunitzar-nos la salut #esportéssalut 💪🏼

 

Serveis OBERTS:

 

🟢 Pàdel.

 

🟢 Tennis

 

🟢 Piscina coberta al 30% de l'aforament (com les últimes setmanes), sense Cursos Wetness i amb cita prèvia.

 

🟢 Vestidors, exclusius, per als usuaris de piscina.

 

🟢 Activitats dirigides a l'aire lliure. Estem definint una nova graella, traslladant el màxim de la nostra oferta als espais exteriors tant de les activitats dirigides com de bike.

 

🟢 I més espais en els que estem treballant on continuar amb les vostres rutines físiques. La sala de fitness i les sales d'activitats dirigides quedaran temporalment inhabilitats.

 

 

Un cop acabem de perfilar les activitats, ho comunicarem pels nostres canals habituals.

L'any comença fort, posant-nos de nou a prova, amb nous reptes que assolir, readaptant-nos una vegada i una altra, però per vosaltres, abonats, pels nostres companys, i sobretot, per la salut, la pandèmia no podrà amb nosaltres! Seguirem lluitant perquè no deixeu de venir, a fer el més important, immunitzar la salut!

 

#somsalut #somoberts #centreesportiu #centreprotegit #covidfree #cemfranqueses #lesfranquesesdelvallès

 

<< volver