appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Twitter

SEAE

Avis legal

Avis Legal

Moltes gràcies per consultar el nostre lloc web. Aquesta pàgina web pertany al Servei d'Ensenyament i Assessorament Esportiu S.A. (d'ara en endavant SEAE), te com a activitat la prestació de serveis de gestió i administració del CEM les Franqueses, incloent les pistes de pàdel i el seu lloguer, així com totes les activitats esportives i serveis associats a aquest centre esportiu.

  

Identificació. En compliment amb el deure informació recollit en article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades aquí consignades corresponen a l'entitat titular del lloc www.cemlesfranqueses.com

Denominació Social: SEAE, S.A. 
Domicilio: Avda. de Cornellá 13-15, local 11 - 08950 Esplugues de Llobregat,Barcelona 
Telèfon: 93 840 48 80 e-mailinfo_arroba_cemlesfranqueses.com
CIF: A58043852
Inscripció registral: Registre Mercantil de Barcelona, Inscripció 15ª, Tom 37045, Foli 66, Fulla B-228856

  

Propietat intel·lectual i industrial. Tots els drets de Propietat Industrial i Intel·lectual de la totalitat d'elements continguts en aquesta Web, incloses les marques comercials, formats, dissenys gràfics, textos, imatges i documents, pertanyen a SEAE i es troben protegits per les lleis espanyoles i internacionals sobre Propietat Intel·lectual i Industrial. Queda expressament prohibida la reproducció total o parcial d'aquest lloc web i de qualsevol dels seus continguts sense el permís exprés i per escrit de SEAE. L'accés al lloc web no implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió d'aquets drets per part de SEAE, tret que s'estableixi expressament el contrari.

 

Condicions d'ús. L'accés a aquest lloc web implica l'acceptació d'aquestes condicions d'ús sense reserves que regulen l'accés i la utilització del mateix amb la finalitat de posar a la disposició dels usuaris informació sobre els nostres productes. Es prohibeix expressament la utilització dels continguts d'aquest lloc web per a la seva utilització amb finalitats comercials o per a la seva distribució, transformació o comunicació. SEAE, no respondrà de cap conseqüència, dany o perjudici que poguessin derivar-se d'aquesta utilització o ús de la informació. Tant l'accés a aquesta Web com l'ús que pugui fer-se de la informació continguda en la mateixa és de l'exclusiva responsabilitat de qui ho realitza. L'usuari s'obliga a no utilitzar la informació que es publica en aquesta Web amb finalitats o efectes il·lícits o lesius, a no danyar o inutilitzar la informació i a no realitzar qualsevol altra acció que puguin ser contrària al contingut d'aquest Avís Legal. SEAE no pot assegurar la inexistència d'interrupcions o errors en l'accés a aquest lloc web, encara que posarà els seus majors esforços per evitar-los.

 

 

<< volver