appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Instagram

SEAE

Novetats

El CEM Les Franqueses incorpora Wetness®

 

La marca Wetness® treballa a l'aigua amb una metodologia pròpia. Wetness aprofita el potencial de l'aigua per oferir serveis destinats a l'educació, la salut, l'oci i l'entrenament mitjançant programes aquàtics específics.

A CEM Les Franqueses hem incorporat la modalitat Wetness Training. El que trobareu respecte al que ja estàveu fent, és una major especificitat del contingut plantejat a les sessions en cada programa i una adaptació més personalitzada segons el nivell aquàtic de cada usuari:

  • Wet balance. Classes dirigides de treball postural suau, flexibilitat, resistència, força, equilibri, mobilitat articular i de respiració en piscina poc profunda.
  • Wet aeròbic. Activitat cardiovascular i coreografiada, amb gran implicació muscular.
  • Wet gym. Millora la condició física general amb un treball continuo de tonificació a piscina poc profunda.
  • Wet circuit. Programa d'intensitat mitjana que consta d'un circuit de 8 estacions amb treballs cardiovasculars i musculars.
  • Wet interval. Treball intervàlic dirigit que combina exercicis d'alta intensitat amb d'altres intervals a baixa intensitat.
  • Wet hard. Combinació d'exercicis de treball funcional intens amb materials diferents fora de l'aigua, exercicis de natació i fitness aquàtic.

Els programes Wetness Training us ajudaran a millorar les capacitats físiques bàsiques segons les vostres necessitats i reptes personals. Suposa un pas endavant de qualitat per adaptar el món de les activitats aquàtiques als múltiples interessos dels usuaris dels centres esportius.

 
 

<< volver