appstore googleplay
Siguenos en: Facebook Instagram

SEAE

Activitats gratuïtes per abonats

Programa PEA

Programa d’entrenament aquàtic

Programa adreçat a tots aquells abonats que desitgin realitzar un entrenament dirigit i personalitzat a l’aigua. Aquest entrenament pot complementar-se amb treballs realitzats a la sala de fitness o a la sala d’activitats dirigides.

Per accedir a aquest servei l'únic requisit és tenir un nivell bàsic d'habilitat aquàtica: saber nedar crol coordinant la respiració. A partir d'aquest nivell, el programa s'adapta a qualsevol tipus d'acondicionament físic o nivell aquàtic.

Objectius

  • Mantenir i millorar la condició física
  • Millorar el nivell de tècnica d'estils i desenvolupar diferents habilitats aquàtiques
  • Possibilitat de ser assessorat pel tècnic aquàtic davant dels possibles dubtes
  • Realitzar un treballl estructurat i seqüenciat segons les possibilitats de cadascú

 Funcionament


L’abonat que desitgi accedir a aquest servei s’haurà d’adreçar al tècnic aquàtic que hi hagi a la piscina perquè li faci al prova de nivell aquàtic. Aquesta prova consisteix en nedar uns minuts de forma continua per avaluar el nivell de tècnica i de resistència. Segons els resultats  d’aquesta prova, l’abonat serà ubicat en un dels cinc nivells que té el programa.
En un temps màxim d’una setmana, l’abonat disposarà de la seva rutina als arxivadors que trobarà a la piscina.
Les rutines tenen una durada recomanada d’un mes. Transcorregut aquest període la rutina, a petició de l’abonat, serà renovada i revisada, segons les observacions del tècnic i de l’abonat.
 

<< volver