appstore googleplay
Segueix-nos: Facebook Twitter

SEAE

Política de privadesa

Tenim implantada una cultura en la protecció de dades, la informació que ens facilites la utilitzem per tal de prestar-te el servei sol·licitat, així com per realitzar la facturació que sigui procedent. Les dades que ens has proporcionat es conservaran mentre es mantingui la relació professional o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals.
Aquestes dades no se cediran a tercers a excepció de casos en què hi hagi una obligació legal. Al CEM Les Franqueses estem legitimats per a tractar les teves dades perquè són necessaris per a la prestació del servei sol·licitat.
Hem adoptat totes les mesures de seguretat establertes en la legislació actual sobre protecció de dades. Pots exercir en tot moment els teus drets d'accés, rectificació, supressió i portabilitat de les teves dades, i la limitació o oposició al seu tractament, mitjançant escrit dirigit a:
 
CEM Les Franqueses
Servei d'Ensenyament i Assessorament Esportiu, S.A.
CIF: A58043852
Av. Cornellà, 13-15 baixos
08950 Esplugues de Llobregat
Correu electrònic: rgpd_arroba_seae.es
Telèfon: 93 840 48 80

També tens dret a presentar una reclamació davant l'autoritat de control competent (www.aepd.es) si consideres que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.

Consulta l'aforament

Patrocinadors